Verder studeren

Heb je al een diploma behaald en wil je graag nog verder studeren? Dan vind je binnen het opleidingsaanbod van de Universitaire Associatie Brussel (UAB) beslist heel wat mogelijkheden.

Als je een professioneel bachelordiploma behaald hebt, kan je -na het succesvol afleggen van een schakelprogramma– starten met een masteropleiding. Met een professionele bachelor kan je trouwens ook toegang krijgen tot een bachelor-na-bacheloropleiding, een postgraduaat of een verkorte bachelor. Heb je een academisch bachelordiploma en wens je een master te volgen die niet rechtstreeks op je bachelor volgt, dan is dit mogelijk via een voorbereidingsprogramma. Heb je een academisch masterdiploma verworven, dan heb je toegang tot een master-na-masteropleiding, een postgraduaat of een verkorte bachelor.

 

Bekijk alvast onderstaand filmpje met enkele getuigenissen van studenten die verder studeren van EhB naar VUB of van VUB naar EhB: 

 

 

Benieuwd naar wat jouw mogelijkheden zijn?  Vul dan hieronder jouw behaalde diploma in. Heb je hierover nog vragen, contacteer dan gerust jouw (studie)trajectbegeleider.