Nacht van de Kennis over Brussel

We weten veel over Brussel, in Brussel. Nu is het tijd om deze kennis te delen!

Op 30 november, van 19 uur tot 2 uur, zal het Kaaitheater gevuld zijn met ideeën en feiten, waard om te weten.

Universiteiten, documentatiecentra, observatoria en netwerken allerhande komen een stuk van hun kennis presenteren. Ook het kennen en kunnen van kunsten en ambachten wordt getoond.

De Nacht van de Kennis is een festival en een beurs, een feest voor het denken… en ze wordt georganiseerd door Brussels Studies Institute ULB-VUB-FUSL.

Moderatoren

• Béatrice Delvaux & Friedl Lesage

Presentatiecarrousel

• Boeiende kennis over Brussel, gebracht op een attractieve manier Eric Corijn (VUB), Sam Touzani, Philippe Van Parijs (UCL), Patrick Deboosere (VUB), Adrien Grimmeau (ISELP), Christophe Loir (ULB), Yves Rouyet (ADT-ATO), Peter Scholliers (VUB), Christian Vandermotten (ULB), Rudi Janssens (VUB), Felice Dassetto (UCL), Machteld Gryseels & Serge Kempeneers (IBGE-BIM), Michel Hubert (FUSL), Ans Persoons (BELO), Benjamin Wayens (FUSL/ULB), Myriam Stoffen (Zinneke Parade), Jan Van Hove & Karolien De Bruyne (HUB), Anton Van Assche (UNIZO), Joost Vaesen (BSI), Lezarts Urbains & Luc Mishalle (MET-X).

Debat: welk plan B voor Brussel?

• Debat over het bestuur in Brussel.
  • Pascal Delwit (ULB) & Dave Sinardet (UA/VUB)

Het duel: moet je bang zijn in Brussel?

• Luckas Vander Taelen vs Bleri Lleshi & Fatima Zibouh

Alwetend panel

• Magali Verdonck (FUSL), Benedikte Zitouni (FUSL), Benjamin Wayens (FUSL/ULB) & Eric Corijn (VUB),…
  • Stel al je vragen over Brussel nu al via de Twitteraccount van het BSI: #BSIBrussels.

Kennisforum FOYER

• vanaf 18:00 / gratis toegang
  • Ontdek allerhande kennisproducten en boeken van universiteiten, documentatiecentra en expertisenetwerken. Met een Brusselse boekenhoek door Passa Porta, Tropismes & Sterling.

TICKETS: www.kaaitheater.be